Ruokalista viikko 19

Torstai 6.5

Hernekeittoa M,G

Juustoa ja kurkkua L,G

Pannukakkua ja mansikkahilloa L

Perjantai 7.5

Broilerikiusausta L,G

Vihannesmix M,G

Salaattia, kesäkurpitsaa ja maissia M, G

Kreikkalaista boltsivuokaa L

Maanantai 10.5

Broileripyöryköitä M

Intialaisella kastikkeella ja riisillä M,G

Kaali-herne-persilja salaattia M,G

Kasvispyörykät intialaisella kastikkeella ja riisiä M,G

Tiistai 11.5

Jauhelihakastiketta (M,G) ja Pastaa

Porkkana-lantturaastetta M,G

Soijabolognesea M,G

Keskiviikko 12.5

Kahden kalan keittoa L,G

Juustoa ja tomaattia L,G

Bataattisosekeittoa L,G

Perjantai 14.5

Kinkkukiusausta L,G

Porkkanaa M,G

Värikästä kaali-porkkanasalaattia M,G

Metsäsienikiusaus L,G

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, = Sydänmerkki

Korona virustilanteesta johtuen pidätämme oikeuden ruokalistamuutoksiin. Verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa verkkosivuilla ilmoitetusta, joten tarkistathan soveltuvuuden omaan ruokavalioon ravintolassa.


ISS Food Services

ISS-ravintoloiden ruokalistat täyttyvät satokausien antimista

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Terveellistä ja maukasta kouluruokaa

OIVAllista tarjontaa ISS-ravintoloissa