Ruokalista vko 9

Perjantai 26.2

Lounaalla Liha-perunasoselaatikkoa L,G

Lämminkasvis Porkkana

Värikäs salaatti M, G

Kasvisruokana Mustapapu-bataattisoselaatikkoa M,G

Maanantai 1.3

Lounas Jauhelihapihvit ja perunaa M

Ruskeakastiketta M,G

Kaali-ananas-persiljasalaattia M,G

Kasvisruokana Kasvispihvit (Veg) Ruohosipuli-kermaviilikastikeella L,G

Tiistai 2.3

Lounaalla Broilerikiusaus L,G

Värikästä kaali-porkkanasalaattia M,G

Kasvisruokana Grillattua tofua kookoskastikkeesta L,G

Keskiviikko 3.3

Lounaalla Kahden kalan keitto L,G

Juustoviipale, tomaattia L

Kasvisruokana Bataattisosekeitto M,G
 

Torstai 4.3

Lounaalla Hernekeittoa M, G

Juustoviipale, tuorekurkkua L,G

Kasviruokana Kasvishernekeitto M

Jälkiruokana Ohukaiset ja mansikkahillo L
 

Toiveruokapäivä - Perjantai 5.3

Lounaalla Uunimakkaraa ja muusia M,G

Salaattia, kesäkurpitsaa ja vesimelonia M, G
Kurkkusalaattia

Kasvisruokana Kreikkalainen boltsivuoka L

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, = Sydänmerkki

Korona virustilanteesta johtuen pidätämme oikeuden ruokalistamuutoksiin. Verkkosivuilla julkaistut dieettimerkinnät ja tuoteselosteet voivat poiketa verkkosivuilla ilmoitetusta, joten tarkistathan soveltuvuuden omaan ruokavalioon ravintolassa.


ISS-ravintoloiden ruokalistat täyttyvät satokausien antimista

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

Vastuullisuus – Mitä se tarkoittaa ISS Food Services näkökulmasta?

OIVAllista tarjontaa ISS-ravintoloissa